team en vacatures

Barry Voeten

Oprichter van heaven101. IT-docent. Ooit begonnen als php-developer. Werkt(e) op scholen in de hele regio. Bouwt graag een site hier en daar. Uit Maassluis. Bel hem op 0623056217 of twitter @bevoeten. Ook als je wilt reageren op de vacatures.

Vacatures

  • Technisch / Sociaal Begeleider
  • Sociaal / Technisch Begeleider

In heaven101 ben je altijd én sociaal (met elkaar) én technisch bezig. Het hangt er net vanaf, van welke kant jij aan komt. De enige voorwaarde is dat je het allebei leuk vindt. Dus als je alleen koffie wilt komen schenken maar je wilt zelf niks leren of helpen, dan kan je niet komen…

Deze rollen zijn beschikbaar als vrijwilliger, als zzp-er of als professional. Welke voor jou interessant is ?

Professional

Als pro ben je tenminste 3 dagen per week bezig met heaven101. Het is je voornaamste besteding van tijd. Je moet er dus ook een centje aan over kunnen houden.

ZZP-er

Je bent expert in een bepaald vakgebied en op die manier heb je gauw je plek binnen heaven101 gevonden. Je geeft specialistische workshops. Je hebt actuele vakkennis. Je werkt ook voor andere organisaties en daarom ben je zelf zzp-er geworden.

Vrijwilliger

Een vrijwilliger is een soort deelnemer met veel sociale of technische kennis. Bij ons maak je veel plezier en doe je ook nog ervaring op. Met de juiste ervaring kun je doorgroeien tot professional of zzp-er ergens in IT- of onderwijsland.

Stagiaires

Een stagiair is iemand die een officiële opleiding volgt tot professional maar die nu nog lekker ergens veel fouten mag komen maken leren. De slechtst betaalde rots in de branding van Nederland. Stagiaires uit de IT, digitale kunsten of het onderwijs, heel erg welkom!