richtingen in de IT

Wij doen alleen de toffe richtingen. Om er te komen moet er wel zwaar werk worden verzet. Maar dan wel leuk. Dat heet Happy.

Starter

Iedereen is gestart als starter. Dit is het punt waar je nog niet happy bent. Wat moet je doen om wél happy te worden?

Goed in je vel zitten

Tricky als je weet dat tig % van de pubers gewoon snoeihard depri is. We gaan niet zeuren over al die problemen maar we gaan het zo tof maken dat het minder erg aanvoelt.

Iets maken met je digitaal spul

Het is toch een digitale wereld. Als je meer nodig hebt dan je game opstarten. We spreken veel pubers die helemaal niet zo digitaal zijn – zeggen ze zelf – maar ze zijn de hele dag online, gamend en streamend. Iets zelf maken, dan wordt het pas leuk. Try?

Je smaak vinden

Als je er tot nu toe niks aan vindt, dan heb je gewoon niet de goede spullen onder je vingers. Niet iedereen lust yoghurt, andijvie of spruitjes!

De look, feel en touch van je systemen moeten wel bij jou passen. Probeer eens iets anders dan de computer van je ouders of school. Als je maar 1 smaak vindt die wel past, mag je jezelf happy noemen en kun je op naar het echte werk.

Heb je alle computers geprobeerd en vindt je het nog steeds niks, dan heb je hopelijk wel plezier gehad van al onze planten. Ciao, doei en houdoe!