digital artist worden

Een digital artist vindt het natuurlijk óók gewoon leuk om de grenzen van je kunnen op te zoeken. Maar art heeft nog een dieper doel. Een verborgen verhaal.

Dit is een unity-3D versie van een 500 jaar oud schilderij, De Tuin der Lusten. Lusten, dat zijn vies lekkere dingen. Maar waarom dan deze animatie ?

3 minuten, maar in 30 minuten heb je nog niet alles gezien. Meer werk van Studio Smack.

Om te beginnen aan deze roadmap, creative worden. Maak eens iets voor de gein. Teken. Knutsel. Friemel. Digitaal. Analoog. Je zult het eerst een beetje moeten kunnen. En dat over vele disciplines in de breedte. Ondertussen ontwikkel je je gevoel voor eigen stijl, thematiek. Je wordt ook ouder. Je hebt ook nog een leven.

Waar is nu het punt dat je artist bent en daarvoor niet? Is dat wanneer je er pro van kunt leven? Geld is geen drijfveer voor artists. Ook niet als ze er al heel veel van hebben.

Misschien ben je pas een artist als je het antwoord niet meer van een website hoeft op te snorren. Dit moment bepaal je zelf. Met je eigen verhaal. We zijn erg benieuwd hoe het loopt.

Als je nog een starter ben, zul je eerst happy moeten worden voor je verder kunt. Dat geldt voor alle roadmaps die we aanbieden. En je kunt overstappen, dat hoort er eigenlijk wel minstens 1x bij. En je kan dan altijd nog iets anders worden.